This Band Could Be Your Life

Nyheter // Jansen Plateproduksjon lanserer Black Pop Records

 

unnamed

Jansen Plateproduksjon utvider horisonten enda litt mer. Etter åtte år som et av de ledende indie-labelene i Norge, starter de nå plateselskapet Black Pop Records hvor de skal gi ut musikk fra de litt mer skitne kjellerne i inn- og utland.

Som en ren rock-, punk- og power pop-etikett ønsker Black Pop Records å vise fram de friskeste tilskuddene i disse sjangrene, og rendyrke dette. Folkene bak Black Pop vil være de samme som du til vanlig finner på Jansen-kontorene i Oslo.

Selskapet har en stor forkjærlighet for låter. Låter med kontinuerlige hooks som fanger lytteren umiddelbart, men med et lydbilde som allikevel utfordrer. Derfor vil du få små gavepakker fylt med bråk, refrenger, rock og psych, servert på LP, sjutommer, CD og der du streamer musikk.

De to første utgivelsene vil være sjutommere med Oslo-bandet Wet Dreams og finske Kynnet. Disse slippes fredag 19.mai, og samme dag skal både utgivelsene og selskap feires på Revolver i Oslo med konsert med begge bandene. Men, allerede i dag har Clash Magazine premiere på singelen til Wet Dreams, «I Can Fly».


 

Jeg anbefaler alle å sjekke ut Wet Dreams sin første singel, ‘I Can Fly’ (trykk på linken i teksten fra presseskrivet). Låten er et friskt pust i et ellers rolig norskt musikklandskap om dagen. Og da tenker jeg på musikksjangeren. Røft, punk, og skittent. Akkurat sånn jeg liker det.

Med Sebastian Ulstad Olsen, vokalist i Death By Unga Bunga, som A&R må jeg si at jeg gleder meg til å se hva mer dette plateselskapet kan komme med.

Fun fact: Sebastian Ulstad Olsen spiller også i Wet Dreams.

 

Petter Milde