This Band Could Be Your Life

Musikkanbefalinger // Idles – Brutalism

Idles

Balley Records

Sinna musikk fra Bristol. Idles’ debutalbum er så britisk som det kan bli. Kanskje det mest britiske bandet siden Sex Pistols. Jeg bare ser for meg selv gå nedover de sort/hvite-gatene i England mens jeg sparker søppelkasser.

Dette punkbandet fra Bristol er noe av det tøffeste som har kommet fra England på lang tid tror jeg. Dette er musikk du hører på med knyttede never. Musikk du dytter gamle damer til. Dette bandet, dette albumet, det får meg til å ville gi fullstendig faen.

Det er ganske forfriskende å komme over en plate som dette. Jeg tror nesten jeg har ventet på dette albumet uten å vite det selv. Jeg har savnet denne musikken i livet mitt uten å forstå det før nå. Ikke at dette er en fornyelse av punk, eller post-punk om du vil, men de gjør alt helt riktig her. Tekstene er sinna, men med litt humor, musikken har et jævla driv også er det så fantastisk britisk.

Her er albumet du ikke visste at du trengte. Enjoy!

5/6

Petter Milde