This Band Could Be Your Life

Musikkanbefalinger // Sorority Noise – You’re Not As ____ As You Think

Sorority Noise

Big Scary Monsters/Triple Crown Records

En indiekvartett som godt kan komme under emo-kategorien også. Et ukjent band for meg før dette albumet, men tidligere har de gitt ut debutalbumet ‘Joy, Departed’ og EPen ‘It Kindly Stopped For Me’. Sing-along-refrenger og catchy låter er gjennomgående på dette albumet som tar meg litt tilbake til 90-tallet.

Som jeg sier over her så er albumet jævlig catchy og refrengene er umulige å ikke synge med på. Men tekstene er ikke like blide som musikken tilsier. Her synges det for det meste om tap av venner, depresjon og hvor vanskelig livet er. Frontmannen, Cam Boucher, har mistet flere venner til selvmord, og det er nok mye av det han skriver om på dette albumet.

Noe som gjør dette albumet spesielt er akkurat den stemningen som skapes av disse motsetningene. Glede i musikken, sorg i tekstene. Det er noe med å synge høyt med på teksten ”So I didn’t show up to your funeral, but i showed up to your house / And I didn’t move a muscle, i was quiet as a mouse / And i swore i saw you in there, but i was looking at myself” mens du hopper rundt og jubler.

Sorority Noise er et nydelig nytt bekjentskap. Etter å ha hørt på dette albumet en del ganger, så har jeg nesten ikke lyst til å sjekke ut mer musikk i dag. High five!

5/6

Petter Milde