This Band Could Be Your Life

Musikkanbefalinger // Valerie June – The Order Of Time

MI0004184558

June Tunes Music Inc.

Valerie June sin musikkarriere har en interessant historie. Hun har spilt på gata. Hun gitt ut et album med eksmannen. Og selvom hun hadde spilt inn to album tidligere var det ikke før hun var med på et program på MTV om musikere i Memphis som levde hånd til munn at hun fikk et lite gjennombrudd. Etter MTV-programmet samlet hun $15,000 på Kickstarter for å finansiere sitt neste album. Så flyttet hun fra Memphis til Brooklyn, møtte Dan Auerbach fra Black Keys og spilte inn albumet ‘Pushin’ Against A Stone’. Og nå har hun kommet med dette fantastiske albumet.

Og fy faen for et album. Valerie June trollbinder meg med sin blanding av roots, folk og americana. Det er drømmende, beroligende og gir meg en følelse av å ha nådd nirvana. Det er en stemning over dette albumet som får meg til å tenke på indianere på vandring og leting etter et nytt land. Jeg ser for meg store sletter og urørt natur. Det er noe med denne musikken som gjør at jeg vil kaste alle tingene mine, gi opp alle moderne tankeganger og flytte inn i skogen for å leve i ett med verdens uberørte steder.

Valerie lager musikk som om hun er en reinkarnasjon av de beste folka fra 70-tallets musikk-generasjon.  Det er akkurat sånn her jeg ser for meg at musikk ville ha vært, hvis 70-tallet startet i 2017.

Jeg er helt henrykt over dette albumet. Men jeg kan ikke bare sitte her å ramse opp hvor ekstatisk jeg er og hvor ellevilt bra dette albumet er. Dette må enkelt og greit oppleves.

5/6

Petter Milde