This Band Could Be Your Life

Blast From The Past // Aaron Lee Tasjan – Silver Tears (2016)

MI0004140914

New West Records

Som dressen på coveret tilsier, så er denne mannen ganske awesome. Han har spilt med band som Alberta Cross og The New York Dolls, han blir sammenlignet med selveste Harry Nilsson og han er klar til å ta over tronen i countrysjangeren. ‘Silver Tears’ er hans andre fullengder, og hans første på New West Records.

Dette er countrymusikk på sitt aller beste tror jeg. Selvom han kan se ut som Kid Rock, så betyr ikke det at han ikke vet hva han driver med. Han leverer låter av aller høyeste standard og albumet er en fryd å høre på fra start til slutt. Det veksles mellom uptempo og rolige låter, tekstene er sterke og tyder på at han har levd et liv med mye innhold.

Han blander country, americana, rock og pop til et univers som kunne fått de fleste gamle storheter til å tørke noen tårer. Låten ‘Little Movies’ forble en klassiker fra første gang jeg hørte den og den kan minne veldig om Father John Misty, så liker du han kan det godt hende du elsker dette. Det er kanskje ikke tilfeldig da produsenten av dette albumet har jobbet med Misty.

Dette er fremtiden til countrysjangeren, og selvom han var i Oslo i januar så håper jeg inderlig jeg får muligheten til å se han igjen her veldig snart. Lordy, for et album!

5/6

Petter Milde