This Band Could Be Your Life

Nyheter // Ny musikkvideo fra At The Drive-In

At The Drive In slipper sitt første nye album på 17 år! 

Albumet in•ter a•li•a har releasedato 5. mai og kommer ut på plateselskapet Rise Records. Etter 17 år blir det spennende å se hva dette bandet har å komme med, men det er nok ingen ting å frykte. Ikke ut ifra låtene de har sluppet frem til nå i hvert fall. Det låter jævlig tøft.

Sjekk ut videoen til ‘Hostage Stamps’ her:

Like walking through the hallway in some war-torn ghetto and reading the writing on the wall. When you hear things like, “Raise your nithing pole,” I don’t think anyone will know what that is right away, but when you look it up, it’s this curse. We are going to be victorious. Here’s the fucking head on the stake in front of our army. We’re coming back. It’s reading the writing on the wall. It’s going and keeping your ear to the ground and listening to the heartbeat of young people.

-Cedric Bixler-Zavala (om låten)

Sjekk også ut låten ‘Incurably Innocent’:

Og ‘Governed by Contagions’:

in•ter a•li•a tracklist:

01 No Wolf Like the Present
02 Continuum
03 Tilting at the Univendor
04 Governed by Contagions
05 Pendulum in a Peasant Dress
06 Incurably Innocent
07 Call Broken Arrow
08 Holtzclaw
09 Torrentially Cutshaw
10 Ghost-tape No.9
11 Hostage Stamps

Petter Milde