This Band Could Be Your Life

Konsertanbefaling // Thea & The Wild – Last Train – 22.04.2017

16804270_10154073472290876_6585190962948813677_o

Husk at konsertstedene er avhengige av at det kommer folk på konsertene, for uten oss overlever de ikke i lengden. Så ikke dropp en konsert fordi det er dårlig vær, dra heller på en ekstra konsert for å finne ditt nye favorittband.

Teksten er hentet fra Fcebookeventet til arrangøren.

Thea & The Wild er snart ute med en splitter ny singel, før et album ventes til høsten. I denne anledning reiser Thea og bandet ut på et lite knippe eksklusive konserter i Norges land.

Det er vanskelig å ikke la seg hypnotisere av musikken til Thea and the Wild. Da debutplata “Strangers and Lovers” ble nominert til Spellemannsprisen i 2014 og rost opp i skyene fra musikkritikere i inn og utland, markerte Thea seg som en av landets fremste og mest spennende låtskrivere. Hun lager fengende pop preget av perkusjon og en punka holdning, og skriver tekster som setter seg som et stikk i magen og blir der.

Thea vokste opp i et hippie-kollektiv på Grunerløkka med sin britiske mor og hennes venner, noe som har preget Theas liv, karriere og ikke minst musikksmak. Med sin spesielle stemme og melodiøse teft har Thea funnet sitt eget uttrykk. På scenen har hun en tilstedeværelse det ryker av, og nå kan du endelig se henne live igjen. Hennes kommende album har hun produsert i samarbeid med multi-instrumentalistene Cato «Salsa» Thomassen og Børge Fjordheim, og første smakebit slippes i begynnelsen av 2017. Gled deg til et eklektisk fyrverkeri du sent vil glemme!

CC – 200,-

Mer info om konserten her.

Petter Milde