This Band Could Be Your Life

Nyheter // Dan Auerbach (The Black Keys) med ny singel

Jeg har fulgt The Black Keys helt siden jeg hørte ‘Rubber Factory’ i 2004. Jeg syns fortsatt at det er deres beste album, men de har alltid klart å holde meg interessert selvom de har forandret seg en del opp gjennom årene. Det kan vi vel trygt si at Dan Auerbach gjør på første singelen fra sitt andre solo-album også. Altså, forandre seg.

‘Waiting On A Song’ har releasedato 2. juni og blir Auerbach sitt andre soloalbum. At han gjør noe nytt er det lite tvil om når du hører den første singelen ‘Shine On Me’. Det første som slo meg var at han hadde laget en låt til et barne-TV program. Først pga. låten i seg selv, men også med tanke på videoen. Det er noe jævlig trivelig over dette, som jeg først rynket på nesen av, men etter et par gjennomlyttinger så har jeg endt på at jeg liker låten. Kan fort minne om The Monkees egentlig. Uansett, det er en helt ny Auerbach vi får se her, og det virker som et friskt pust.

På hans kommende album har han jobbet med storheter som John Prine, Duane Eddy, Jerry Douglas, Pat McLaughlin. Og Mark Knopfler, som visstnok er med på denne låten.

Petter Milde