This Band Could Be Your Life

Nyheter // Kortfilm fra The XX

84b33d56

The XX tok over Brixton Academy i en uke og satte opp ‘Night + Day’. Og de lagde en kortfilm av det.

Dette er vel strengt tatt noe vi alle skulle ha fått med oss, men sånn er det når en ikke kan være overalt hele tiden. Men denne kortfilmen gir deg et lite innblikk i hvordan det var, både for bandet, samfunnet og fansen. Det er en vakker 22 minutter lang kortfilm, som er vel verdt tiden du bruker på å se den.

Enjoy!

Her er hva The XX har å si om filmen:

Night + Day has always been a special project to us, as it’s a way for us to connect with and celebrate all of the amazing cultural activity happening in the places that we love. Brixton last month was a truly unforgettable experience for all of us, so we’re very pleased to be able to present this film to you all. Thank you again to everyone involved in Night + Day, we are beyond excited to bring Night + Day back again in the near future, hopefully we’ll see you there! xx The xx

Petter Milde