This Band Could Be Your Life

Nyheter // XO Musikk med nytt slipp

Andivalent - BODY LOGO1

XO Musikk

XO Musikk drives av Christian Teisnes. Han har gjort mye bra for det norske hip hop-miljøet og jeg vil gledelig pushe musikken han slipper. Den første låten jeg får æren av å dele er ‘Body’ av Andivalent feat. Oral Bee, Smekolini og Smeke Reven.

Jeg skal ikke skryte på meg at jeg har sykt kontroll på alt som rører seg i hip hopens undergrunn, eller på overflaten for den saks skyld, men jeg vet hva jeg liker. Og denne låten er fet.

Sjekk den ut her:

Spotify

Tidal

XOMUSIKK

Presseskriv

Klåfingrede groupies i fokus
Før helgen slapp XO MUSIKK låten ”Body”, en sylfrekk sak av en låt hvor XO sin husprodusent & rapper Andivalent har rekruttert 3 av Norges skarpeste tunger Oral Bee, Smekolini & Smeke Reven for en leksjon i hvordan holde det 100.

Gutta er lowkey i stilen, men gir lytteren et sjeldent innblikk i det glamorøse raplivet. De lirer av seg røverhistorier og annet snask om det hektiske backstagelivet hvor det til stadighet dukker opp klåfingrede groupies og andre forstyrrende elementer.

Den bouncy produksjonen er signert Andvalent & Teisnes, som den siste tiden også har startet rapgruppen Labrotter sammen med psytrance dj & skogsentusiasten Rohan.

Andivalent sier følgende om låta:

”Oral Bee anser jeg som den største og proffeste i gamet så det er alltid en ære og få jobbe med han. Når vi produserte beaten var vi ganske sikre på at han ville like soundet og det tok ikke lang tid fra vi sendte beaten før han leverte vers & hook. Smeke gutta fra TBG fortjener alltid en spot som de legendene de er. Landets beste slicktalkers på track og fete folk å wave rundt på allnighters med.”

Andivalent varmer opp for Jedi Mind Tricks på Rockefeller sammen med Graa Sky & Zig Zag Zoo i morgen Torsdag  06/04 på Rockefeller. Konserten begynner å bli utsolgt så det anbefales å være rask om man ønsker billett.

 

Petter Milde