This Band Could Be Your Life

Konsertanbefaling // Unnveig Aas – Big Dipper – 07.04.2017

17620265_10158492455190646_7233972011150904153_o

Husk at konsertstedene er avhengige av at det kommer folk på konsertene, for uten oss overlever de ikke i lengden. Så ikke dropp en konsert fordi det er dårlig vær, dra heller på en ekstra konsert for å finne ditt nye favorittband.

Teksten er hentet fra Facebookeventet til arrangøren.

Unike Unnveig Aas har i løpet av de siste årene sunget seg inn i hjertene til mange med sin slående stemme og sitt særegne musikalske utrykk. Hun blir ofte kalt den lille lavmælte kvinnen med den store sorgfulle stemmen. Unnveig har rukket å bli en favoritt hos oss og mange av våre kunder – gledelig er det derfor å kunne invitere til minikonsert i anledning debutalbumet Old Soul!

Postordrekunder som ønsker signert plate bestiller her: http://bit.ly/2nSIG3a

Musikken hennes er kontrastfylt. Den er stille og innesluttet, men også til tider fengende og dansbar. Med inspirasjon fra country, pop, klassisk rock og folk eksperimenterer hun med åpne gitarstemminger og synth-aktig steelgitar og skaper et sound som skiller seg ut i det norske musikkmiljøet.

CC – Gratis

Mer info om konserten finner du her.

Petter Milde