This Band Could Be Your Life

Nyheter // Local Natives laget en nettside for å slippe sin nye låt, ‘I Saw You Close Your Eyes’

 

natives_wide-1f89baab748310c0a200ca6880b1a76b4a571061

Det ligger litt i navnet på låten, men jeg hadde ikke forventet at jeg faktisk måtte lukke øynene for å høre på låten.

Local Natives sitt debutalbum var en ellevill opplevelse. Et album fylt med vakre harmonier og fantastiske låter. Men jeg har ikke vært like ekstatisk over det de har kommet med i etterkant, selvom det også har vært bra greier. Men det er ikke lett når de har laget et så idiotisk bra debutalbum. Nå er de derimot klare med en ny låt, og til den har de laget en helt spesiell nettside.

På CloseYourEyes.net vil bandet at du virkelig skal oppleve den nye låten, så du må faktisk aktivere webkameraet ditt og fysisk lukke øynene for å høre låten. Et gøy konsept og en morsom måte å promotere seg selv på.

Men slapp av, du kan høre ‘I Saw You Close Your Eyes’ på den normale måten også. Den ligger på streamingtjenestene Tidal og Spotify. Det er dog en finere opplevelse å gå inn på nettsiden.

Du kan også høre den her:

Petter Milde