This Band Could Be Your Life

Sjekk ut // Fem artister som jeg hørte på i går

Her har jeg samlet fem artister jeg kom over i går, som jeg mener er verdt å sjekke ut. Litt forskjellige greier. Janessa Evrist (singer/songwriter), Caveparty (rock), O.G.Blake Owens (rap/hip hop), Phoebe Bridgers (singer/songwriter) og Pet Symmetry (rock/emo).

Janessa Evrist – Fall Apart

En singer/songwriter fra Los Angeles. En ganske nydelig låt, med behagelige trommer og fint pianospill. Hun slipper sin debut-EP i 2017, og ‘Fall Apart’ er første smakebit. Vil du finne ut mer om Janessa Evrist kan du sjekke her: Facebook,  janessaevrist.com   Soundcloud.

Caveparty – No Lies

Et britisk rockeband som kan minne om Arctic Monkeys er kanskje ikke mind blowing, men disse gutta fra Liverpool har laget en ganske kul låt. Refrenget er litt vel enkelt, men det er noe her som kan være verdt å sjekke ut. Dette er første singelen deres, så det er bare å følge med på Facebook for eksempel. De har også en Soundcloud-side som du finner linken til under her.

O.G. Blake Owens – Balcony Music

Blake Owens sin mixtape er good stuff. Jeg kan ikke lange ut om hvorfor jeg liker dette, men han har en bra flow, bra samples og det er en god vibe over hele linja. Blake er fra New Orleans og blander old-school og new-school hip-hop på en kick ass måte. Sjekk ut mixtapen under her. Han har også en Facebook-side selvfølgelig.

Phoebe Bridgers – Smoke Signals

Dette er en fantastisk nydelig låt. Bridgers er en singer/songwriter fra Los Angeles og ga ut sin debut på plateselskapet til Ryan Adams, Pax AM. Nydelig produksjon på denne låten, og den har en Twin Peaks (tv-serien) følelse over seg, som gjør den mystisk og drømmende. Det ligger noen låter på Soundcloud-siden hennes (trykk på linken under) og her er Facebook-siden hennes.

Pet Symmetry – Stare Collection

Pet Symmetry låter dritfett! Right up my alley for å si det sånn. Catchy, fuzzete, kjapt, rock. Enkelt og greit. ‘Stare Collection’ er første singel fra det kommende albumet ‘Vision’ som kommer ut på Polyvinyl Records 26. mai 2017. Dette er et band alle rockere, emo-folk og fuzzglade mennesker burde sjekke ut. Linker: Facebook , plateselskap.

Petter Milde