This Band Could Be Your Life

Konsertanbefaling // For The Love Of Ivy (no) – Big Dipper – 08.04.2017

17553422_10158463451875646_8099315990703625737_n

Husk at konsertstedene er avhengige av at det kommer folk på konsertene, for uten oss overlever de ikke i lengden. Så ikke dropp en konsert fordi det er dårlig vær, dra heller på en ekstra konsert for å finne ditt nye favorittband.

Teksten er hentet fra Facebookeventet til arrangøren.

Primitiv Rock!
Det er med stor glede vi lokker deg inn til feiring av det første singelslippet fra For the Love of Ivy.
Det som begynte som en tilfeldig opptreden med tre The Cramps-låter i utdrikningslaget til en felles venn, utviklet seg raskt til å bli en fast trio med inspirasjon fra punk, rockabilly, blues og magedans der det visuelle hele tiden har vært like viktig som musikken. For The Love Of Ivy signerte kontrakt med Big Day Records i 2017.

For the Love of Ivy har latt seg overtale til å komme til oss for å snu sjappa på hue og berike din lørdag. Etter å ha overbevist på Oslos mørke scener og som supportband for the Dogs blir det en fryd å se og høre dette intenst lekre bandet utfolde seg i platebaren.

For the Love of Ivy kommenterer:
“Big Dipper! Oslos bastion for musikk i fysisk format siden… hvem vet. Når vi slipper vår EP på 7 tommer føles det helt riktig å markere dette med en konsert blant alfabetiserte kasser med velduftende vinyl. Dagen til ære tilbyr vi en limitert spesialutgave av plata vår. For The Love Of Records!”

Vi sees!

Her kan du forhåndsbestille signert EP med For the Love of Ivy: Big Dipper

CC – Gratis

 

Petter Milde