This Band Could Be Your Life

Nyheter // Hør den nye låten til Gorillaz feat. Pusha T & Mavis Staples – Let Me Out

maxresdefault

Gorillaz er snart klare med et nytt album, og slipper nå den sjette smakebiten fra ‘Humanz’, låten ‘Let Me Out’ feat. Pusha T & Mavis Taples.

Jeg husker at det var en del snakk rundt Gorillaz når de først kom. Var det Damon Albarn som sang, eller var det ikke? Men da var jo ikke internett hverdagskost heller. Men Blur frontmannen har vært med i Gorillaz siden 1998, og han er fortsatt stemmen til bandet.

På denne fete nye låten har de med seg Pusha T (som jeg ikke vet stort om, og det er for tidlig for meg å gidde å lete opp noe) og den fantastiske Mavis Staples. Staples stiller med en sjelfullt hook som definitivt gjør laten til det den er.

Sjekk ut låten her:

Petter Milde