This Band Could Be Your Life

Musikkanbefalinger // The Big Moon – Love In The 4th Dimension

Love_in_the_4th_Dimension_TBM_LOW_Res

Fiction Records

The Big Moon er en kvartett fra London. Bandet startet i 2014 og er nå klare med sitt debutalbum. I følge et intervju de gjorde med NME er de lei av at folk påpeker at de er et jenteband, men de ser at det er en uvanlig greie i indie-sjangeren og de syns det er en ære å inspirere andre damer. Jeg hadde digget dette bandet uansett hvilket kjønn de var.

Jeg begynte først å høre på et par av singlene de hadde sluppet før albumet kom ut, og begynte å glede meg noe veldig til at denne debuten skulle bli tilgjengelig. De har en fantastisk brit-pop/rock stil over seg, samtidig som de ikke burde bli bundet til kun den sjangeren. For dette er vel strengt tatt kick ass powerpop, fuzz-awesomeness og eufori (som NME-artikkelen også poengterer).

The Big Moon – Sucker

Jeg hadde en ganske nydelig setting første gang jeg hørte dette albumet. Jeg tok fergen fra Moss til Horten i knallvær. Og på dekket til Bastø II så Oslofjorden ekstremt nydelig ut med dette albumet på øret. Det er ganske obvious at musikk som gjør verden til et finere sted er et must i denne verden vi nå lever i. Jeg glemte alle sorger i de 40 minuttene jeg fikk høre av albumet på denne båtturen.

The Big Moon – Cupid

The Big Moon er det råeste jentebandet jeg har hørt siden Veruca Salt og denne anbefalingen kunne ikke vært sterkere. Hvis du trenger et nytt favorittband, et soundtrack til nydelige vårdager eller enkelt og greit en liten pick-me-up akkurat nå, så er det bare å sette på ‘Love In The 4th Dimension’.

The Big Moon – Formidable

The Big Moon er spiller faktisk også på det nye albumet til Marika Hackman, som jeg anbefalte på This Band Could Be Your Life her om dagen.

5/6

 

Petter Milde