This Band Could Be Your Life

Nyheter // Munroe/Knutsen – Let’s Let Go

MUNROE-KNUTSEN_letsletgo_2400x2400

Drabant Music

Hilde Marie Kjersem, eller Marie Munroe som hun nå kaller seg, og Christer Knutsen har gitt ut en singel som er helt idiotisk bra.

Den nye duen Munroe/Knutsen beviser med en gang at de er verdt å følge med på videre. Denne låten treffer med en gang. En nydelig, enkel liten låt med elektrisk gitar, kun elektrisk gitar. Den eksepsjonelle stemmen til Marie og backingen til Christer, samt gitarklimpringen hans, gjør at denne låten ikke trenger noe annet.

Fun fact: Første gang jeg smakte pepperkaker og blåmuggost var med Christer på julebordet til Torgeir Waldemar.

Og jeg er nok like fan av denne låten som jeg er av pepperkaker og blåmuggost. Denne videoen har gått en liten seiersgang på nettet siden den ble sluppet, og det fortjener den virkelig. ‘Let’s Let Go’ er sluppet på Drabant Music, og debutalbumet A Murder Of Crows kommer til høsten.

 

Petter Milde