This Band Could Be Your Life

Musikkanbefalinger // Greg Graffin – Millport

MI0004202242

Anti Records

Vokalisten i Bad Religion er tilbake med sitt andre soloalbum. Kjent som en politisk punker med kongebandet Bad Religion, gjør Greg Graffin noe veldig annet som soloartist. Selvom dette albumet er bittelitt mer fuzzete enn Cold As Clay. Noen låter vel og merke. Eller er det kanskje bare en låt…

Jeg kjenner meg igjen i Greg Graffin. I hvert fall med tanke på musikken. Jeg har alltid elsket punk rock, av hele mitt hjerte, men har med tiden blitt mer og mer fan av folk/americana. Kan vel si at vi eldes jævlig bra begge to.

Millport er vel strengt tatt ikke et banebrytende album, men jeg nyter alle låtene. Greg Graffin lager en klassisk folk-plate og det er egentlig umulig å gjøre noe feil når han gjør det på denne måten. Stemmen hans passer også perfekt til denne type musikk. Jeg er kanskje veldig ukritisk når det kommer til utgivelser som dette. Jeg har vært fan av Bad Religion og Greg Graffin i over 20 år (fy faen) så jeg er på en måte 100% innstilt på å like det som kommer.

Uansett om jeg er ukritisk eller ikke, så er dette et album alle burde sjekke ut. Det er jo hele poenget mitt. En gammel punker som lager folk-musikk er en vidunderlig opplevelse. Håper han har planer om å gi ut masse album i fremtiden.

 

Petter Milde