This Band Could Be Your Life

Sjekk ut // Hunny

hunny

‘A Southern California six-piece with sound that draws from a blend of 1980’s post-punk and their undying love for Prince.’

Slik beskriver bandet seg selv på nettsiden sin. Og da skjønner man roughly hva denne gjengen har å by på. Etter at jeg har hørt på de få låtene som er tilgjengelig så kan jeg ikke si annet enn at det ikke kan være lenge til dette bandet er å høre de fleste steder i verden.

Dette er dansbar indie-pop og det er glede. Dette bandet digger jeg!

Det har ikke kommet mye fra dette bandet, men de kom nettopp med en ny singel, ‘Shy’, og i følge Facebook-siden deres så skal det komme mer i løpet av året. Her er det bare å holde øynene og ørene åpne.

Hunny – Shy

Hunny – Vowels (and the Importance og Being Me)

Hunny – Cry For Me

 

Facebook

Soundcloud

Petter Milde