This Band Could Be Your Life

Sjekk ut // The Deslondes

534325_1414846662067208_1098466170_n

Jeg har jo kjent til dette bandet lenge, men jeg antar at ikke alle har fått det med seg. Jeg booket dette bandet til The Crossroad Club for noen år siden. Husker ikke nøyaktig når og gidder ikke sjekke det ut, for det er ikke det som betyr noe nå.

Det viktigste her nå er at de har kommet med en ny video og at de kommer med et nytt album i år. Så la oss starte med å sjekke ut den nye videoen til låten ‘Muddy Water’.

Utover dette så er The Deslondes et av mine favorittband innen countrysjangeren. Ikke bare lager de fantastisk musikk, men de er også en fantastisk gjeng. Utrolige hyggelige folk, som reiser rundt med bandet sitt for å spre glede og god musikk. De holder til rundt New Orleans og Birmingham (noen bor her, noen bor der) og de har ikke nødvendigvis det mest luksuriøse livet hjemme i USA. Noen av de fortalte meg at de lever på food stamps og jobber livet av seg med beintøft arbeid. Men det stopper ikke disse gutta fra å by på seg selv. Når de var i Norge, så inviterte de meg hjem på bbq hvis jeg en gang var i nærheten, og da skulle vi grille road kill og drikke moonshine. Høres ut som om det kunne blitt en fantastisk kveld!

Legger til noen videoer fra tidligere utgivelser også.

The Deslondes – Yum Yum

The Deslondes – The Real Deal

The Deslondes – What Are They Doing In Heaven Today?

 

Website

Facebook

Petter Milde