This Band Could Be Your Life

Musikkanbefalinger // Dig Deeper (no) – Stars Tonight EP

unnamed

Alien Agency

Den nye EPen til Dig Deeper inneholder tre låter. Utifra hva jeg har fått med meg, så er det bare én av de låtene som er med på det kommende albumet, In Central European Time. Og med tanke på at dette låter dritbra, så er det ingen grunn til å vente på albumet. Sjekk ut Stars Tonight EP as soon as possible!

Jeg blir enkelt og greit glad. Dig Deeper har jeg fulgt med på i mange år. Jeg jobbet med dem da jeg jobbet i Killer Promo, jeg har booket de flere ganger og har tidvis drukket øl/hengt med dem rundt i Oslo. Og jeg har alltid likt musikken.

Men med denne EPen så er de mest sannsynlig på vei til å gi ut sitt beste album. De tre låtene, hvor kun ‘Stars Tonight’ er med på det kommende albumet, er dritbra. Dette er hva jeg vil kalle musikk. Dette er sjel. Dette er følelser. Det er sånn musikk som burde bli spilt på radioen.

La oss kalle denne EPen en smakebit. En smakebit på hva vi har i vente av Dig Deeper fremover. Og med tanke på hvor gjennomført bra Stars Tonight EP er, så er det bare å begynne å glede seg. Albumet kommer 15. september, så disse tre låtene kommer til å få kjørt seg.

5/6

Petter Milde