This Band Could Be Your Life

Sjekk ut // Day Wave (us)

unnamed

Jackson Phillips er Day Wave. Han er fra California, har varmet opp for band som Blonde Redhead og Albert Hammond Jr., og slipper debutalbumet sitt, The Days We Had, 5. mai. Det burde mange glede seg til.

Jeg har vært så heldig å fått høre litt på debutalbumet til Jackson Phillips, eller Day Wave som han kaller seg som artist. Jeg hadde aldri hørt om dette før jeg fikk en mail fra en trivelig type fra Sverige som jobber for Caroline International Nordics, og kom da over dette strålende albumet.

Day Wave er synth-pop med en drømmende tone over seg. Låten ‘Untitled’ har blitt hyllet av Paste Magazine, The Consequence Of Sound og Stereogum, og jeg tenkte jeg skulle kaste meg på det koret der. For dette er jævlig bra. Musikken er som skapt for lange kjøreturer eller en ensom gåtur til hvor som helst.

Så merk dere navnet og slippdatoen, og gled dere til et nytt bekjentskap.

Day Wave – Untitled

 

Petter Milde