This Band Could Be Your Life

Nyheter // Casa Murilo (no/uk) slipper ny singel

casamurilo-skinofmyteeth-1440x1440.jpg

Drabant Music

Casa Murilo har holdt på i sju år nå, og de har laget mye kick ass musikk. Debutalbumet deres var en plate stappfull av hits og de sjarmerte massevis av mennesker i senk med sin utstråling, energi og strålende musikk. Men det har vært litt stille fra dette bandet i det siste.

I fjor ga de ut en singel, ‘High Flyer’, som ikke fikk i nærheten av så mye oppmerksomhet som den fortjente. En låt de fløy Norge rundt med, som dere kan se her.

Den nye singelen, ‘Skin Of My Teeth’, fortsetter i godt og gammelt Casa Murilo-spor. Altså en strålende pop/rock-låt med masse energi, et refreng som sitter fast i hodet ditt og glede. Det jeg elsker mest med Casa Murilo er den gleden de viser og oser. Også er de fantastiske folk selvfølgelig.

Sjekk ut den nye singelen her. Jeg skal ha den på repeat i dag.

 

Petter Milde