This Band Could Be Your Life

Nyheter // Soft Ride (no) slipper ny singel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Apollon Records

Soft Ride består av medlemmer fra Bloody Beach og Electric Eye. Nærmere bestemt Arne H. Tjelle og Øystein Braut. Jeg fikk ikke med meg dette før deres tredje singel, men det har jo ingenting å si. ‘The Sun In Her Eyes’ er derimot en perfekt start på sommeren.

Denne late poplåten er et lydspor til bekymringsløse sommerkvelder, lange kjøreturer (som coveret tilsier) og solbrente dager på fjorden. Denne burde ingen nøle med å legge som favoritt på Tidal eller Spotify. Kan sikkert få den som ringelyd også.

Førstesingelen, ‘Soft Ride’, var listet i hele 23 uker hos P13, og det er visstnok en eller annen rekord. Ikke dårlig i det hele tatt.

Debutalbumet, Burgundy, kommer 23. juni på Apollon Records, så vi kan nok vente oss en fantastisk sommer med Soft Ride.

The Sun In Her Eyes

Soft Ride