This Band Could Be Your Life

Sjekk ut // Dolly Spartans (us)

a0147431850_10

Blue & Lucky

Hell yes! Dette bandet er definitivt et av mine nye favorittband. La meg gjøre det enkelt. Liker du band som The Strokes, så kommer du til å elske Dolly Spartans.

Jeg kom over dette bandet da jeg rotet meg bort på internettet. Og jeg er så utrolig glad for at jeg rotet meg bort! Dolly Spartans er fra Brooklyn, New York og slapp sin andre EP, Time Sides With No One, i januar. Nå er det lenge siden jeg har kommet over et band som slår meg så i bakken som Dolly Spartans. Jeg trengte kun å høre gjennom den første låten på EPen ‘When The Wheels Stop Moving’ en gang før jeg skjønte at jeg var blitt forelsket i et nytt band.

Ikke tenk, bare hør!

Du finner musikken der du streamer musikk.

 

Petter Milde