This Band Could Be Your Life

Musikkanbefalinger // PRTLVX (no) – Transcendental Sorcery

150958

Fysisk Format

Først og fremst så har dette albumet et jævlig cover. Det kommer ikke frem på det bildet her, men baksiden ser ikke like normal ut. Men jeg driter jo strengt tatt i hvordan coveret, eller baksiden, til en vinyl ser ut. Her er det innholdet som teller og det er kick ass.

PRTLVX er et band jeg har hatt problemer med tidligere. Altså dette er jo barnslig som faen, men for mange år siden, kanskje 10-12 år siden, så kranglet jeg med dette bandet på Paragrafen i Oslo. Jeg har ingen anelse om hva det var om lenger, bare at Åsmund Lande fra Oslo Ess, som jeg var ute med, ba meg drite i det og fortsette å kose meg. Og på grunn av dette så har jeg bært nag. Jeg ler jo av det nå, for det er sikkert ingen i dette bandet som vet hvem jeg er.

Derfor sitter jeg nå og nyter musikken til PRTLVX. Jeg var skeptisk når jeg skulle høre på dette albumet første gang, grunnet overnevnte barnsligheter, men det gjør at jeg liker dette albumet enda bedre. Transcendental Sorcery er rått fra start til slutt. Det er catchy, skitten og stilfull rock som kan få håret i nakken min til å reise seg. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er et av de kuleste norske albumene som har kommet ut hittil i år.

Skaff dere dette albumet asap, for det kommer sikkert til å bli en klassiker. Og ikke bare på grunn av coveret.

5/6

 

Petter Milde