This Band Could Be Your Life

Sjekk ut // Brødrene Harahjerte (no) – 17. mai-sangen

17maisangen-2400x2400

Bog Day Records

’17. mai-sangen’ er en partylåt. Den har ikke som mål å bli spilt på radio eller få priser. Denne låta er her for å ha det morro. Og det klarer den.

Brødrene Harahjerte består av Åsmund Lande (Oslo Ess), Lars Martin Skjørshammer (Upstrokes) og Anton Ruud (Anton Ruud i Terapi). Disse gutta er strålende musikere som strengt tatt er ute etter å ha det gøy. I denne låta så kommer det jævlig godt frem. Det er en rocke-låt som handler om det de fleste i Norge forbinder med 17. mai. Drikke! Kanskje jeg skal kalle det en hyllest til alkoholen, vår nasjonaldag og forholdet til disse to tingene. Uansett så er det morsomt, fengende og rock.

Start og slutt morgendagen med denne låten. Blir garantert en festvinner. I hvert fall på slutten av dagen.

Presseskriv

Som skutt ut av kanonene på Akershus festning slipper Brødrene Harahjerte låta ”17.mai-sangen” 16.mai, og sikter dermed mot skivebom.
Kruttet i låta er kanskje sterkere enn nedslagsfeltet er stort, uten at dét er noe hareskår i gleden.

Brødrene Harahjerte er et kollektiv for musikere med diverse andre musikalske sideprosjekter og et skjørt hjerte for rock’n’roll. Etter årevis med preik kommer det nå endelig en låt hvis agenda er å minne folk på at det er høytid. 

🐰❤️

 

Gratulerer med dagen!

 

Petter Milde