Om

This Band Could Be Your Life er en nettside/musikkblogg. Her kan du finne plateanbefalinger, konsertanbefalinger og en del annet som har med musikk å gjøre. Alle sjangere får plass på denne siden, så lenge det er bra nok. Men det blir nok skrevet mest om alt som har med country og rock å gjøre.

Jeg har lang erfaring fra musikkbransjen, men nå er det på tide å falle tilbake til det jeg likte best. Jeg har jobbet med plateselskapet Vestkyst Records i mange år, har vært tourmanager for Onkl P & De Fjerne Slektningene, booket konserter på The Crossroad Club, Vulkan Arena og Pokalen, jobbet for Killer Promo, skrevet musikkanmeldelser for Furore i Harare, Mann og Plan B, jeg har jobbet for Øyafestivalen og jeg booker inn band til Oslo Sessions Productions.

Grunnen til at jeg starter denne siden er først og fremst for å tilfredstille min egen musikkinteresse. Men jeg tror også at andre kan ha glede av denne “bloggen”. Jeg elsker å lete etter ny musikk, og jeg har alltid likt å skrive, så jeg ser det som helt naturlig for meg å starte min egen nettside. Jeg skal skrive om nye artister og plater, jeg kommer til å anbefale konserter og jeg kommer til å skrive om litt random ting innen musikk. Jeg vil også anbefale plater og band fra fortiden, da det er så jævlig mye bra musikk der ute. Og mest sannsynlig har du ikke fått med deg alt.

Jeg skriver kun om det jeg vil. Jeg ser ingen grunn til å skrive om plater eller musikk jeg ikke mener er noe bra. Selvfølgelig kommer jeg til å legge ut diverse ting som jeg syns er hysterisk dårlig, men det blir minimalt. Denne siden er til for å hylle musikken, de som har laget den og de som har hjulpet til å realisere den.

Petter Milde